Navigate / search

S-a lansat Daily Traveller – cel mai bun site de călătorii din România

În România nu există foarte multe reviste de travel. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, pot să le număr pe degetele de la o mână pe cele care sunt cunoscute, cum ar fi National Geographic Traveler. Mai sunt secțiuni de turism pe diferite site-uri de știri și mai sunt câțiva bloggeri cunoscuți a căror abordare este, însă, una mai personală, mai puțin jurnalistică.

În contextul în care informațiile despre destinații și călătorii sunt destul de limitate, deși industria turistică din România e pe un trend ascendent, cred că piața din România are nevoie de un site bine pus la punct, care să satisfacă nevoile celor care doresc să știe unde, cum și când să călătorească. Să afle într-un singur loc care sunt punctele de atracție din diferite destinații, cum să se descurce acolo și ponturi care să îi ajute să economisească timp și bani sau să meargă la sigur când vine vorba de calitate.

De asemenea, industria de turism are nevoie de un loc de unde să își ia informația atent selecționată și prezentată, pentru a fi la curent cu ultimele evoluții din industria aeriană sau hotelieră, să afle care sunt ultimele trenduri în materie de tehnologie sau, de ce nu, cum să își îmbunătățească propria abordare când vine vorba de oferte adresate turiștilor.

În plus, toată lumea să aibă un loc în care să găsească cele mai bune oferte de pe piață, fie că e vorba de bilete de avion, de locuri de cazare sau alte pachete turistice.

Și atunci, a apărut www.dailytraveller.ro, primul site din România care îmbină cele mai relevante știri din industrie, cu interviuri și povești de călătorie, cu oferte și alte informații utile, care să-l transforme pe cititor într-un călător avizat și să îi ofere inspirația pentru a lua cea mai bună decizie legată de viitoarea sa vacanță.

Așadar, nu ezitați să vizitați dailytraveller.ro, pentru a fi siguri că vacanța voastră începe cu dreptul!

Comments

Părerea ta contează! Spune-mi ce crezi!