Navigate / search

Reportaj cu bloggeri

La Radio România Cultural avem ceea ce se cheamă ”subiectul săptămânii”, iar săptămâna aceasta m-am ocupat de turism. M-am plimbat cu microfonul pe la Sinaia, am vorbit cu președinta ANAT, Lucia Morariu, și am stat de vorbă cu agenții turistici despre destinațiile de vacanță din acest an. Ultimul reportaj, însă, mi-a fost și cel mai drag, pentru că am stat de vorbă cu bloggeri.

Am încercat să aflu cum au pornit la drum, ce povești scriu, prin ce peripeții au trecut și ce planuri de viitor au. Am avut la dispoziție doar 5 minute de emisiune, dar sper că am reușit să conturez cât de cât imaginea a ceea ce înseamnă bloggerul de turism în ziua de astăzi. Mie personal îmi place ce a ieșit, iar eu sunt foarte critic când vine vorba de reportajele mele.

Cum ar fi destul de greu să recreez în scris atmosfera care s-a conturat în reportajul pentru radio, vă las să ascultați varianta audio de mai sus. Am stat de vorbă cu Anda Stănciulescu de la hailabord.ro, cu Lucian Hîrșu de la lucianhirsu.ro și cu Sorin Rusi de la airlinestravel.ro. Sper ca pe viitor să mai am ocazia de a face astfel de reportaje care să se concentreze mai mult asupra poveștilor de călătorie, pentru că poveștile pe care le-au strâns bloggerii sunt senzaționale.

danvasiliu

Comments

Florin
Reply

Bravo, Anda! Uite că România este bine reprezentată în scurtul reportaj :)

Monica - Povestidecalatorie
Reply

Imi place cand vorbesti de povesti de calatorie :) Daca n-ar fi povestile, am mai afla ceva despre calatorii?…

Părerea ta contează! Spune-mi ce crezi!