Navigate / search

Care sunt cele mai populare aplicații de travel

Smartphone-urile și tabletele sunt deja o constantă în viața noastră și aplicațiile care pot fi folosite sunt de cele mai multe ori foarte folositoare. Pentru că aici vorbim de traveling, iată câteva aplicații care sunt foarte populare în Statele Unite și în Marea Britanie (în România nu prea există multe aplicații interne și cu atât mai puțin un clasament al acestora)

Așadar, În Statele Unite primele 10 aplicații pentru IPhone ca număr de utilizatori sunt în ordine:

Hotels.com, Expedia, Booking.com, Kayak, TripAdvisor, Hotel Tonight, Priceline, Orbitz, Airbnb și HomeAway.

Utilizatorii de IPad folosesc în mare parte cam aceleai aplicații, cu două excepții: Travelocity și Skyscanner înlocuiesc Airbnb și HomeAway.

În ceea ce privește utilizatorii de Android, numele rămân neschimbate, doar ordinea diferă. Astfel, podiumul e ocupat de Kayak, Expedia și TripAdvisor, urmând apoi Hotels.com, Orbitz, Priceline și celelalte.

Cum americanii sunt din acelai aluat cu britanicii, topurile nu diferă foarte mult nici în insulă. Cele mai populare aplicații sunt Hotels.com, Expedia, TripAdvisor (IPhone), Hotels.com, TripAdvisor, Booking.com(IPad) și TripAdvisor, Skyscanner, Booking.com (Android)

Singura noutate o reprezintă apariția aplicației Trivago, în a doua jumătate a tuturor celor trei topuri.

Pentru că acestea sunt aplicații cu un important aspect practic, eu aș mai adăuga două aplicații care țin mai mult de partea fotografică, dar care încântă privirile celor cu gândul mereu la călătorii: World Lens – Rough Guides și Fotopedia – Heritage (multe dintre poze vin cu explicații și sunt de cea mai bună calitate).

danvasiliu

Comments

Ovidiu
Reply

Pentru mine (utilizator de Android) sunt foarte utile următoarele aplicații:
- Google Translate
- Booking.com
- Viamichelin Mobile
- Tripadvisor
- Nimbuzz (pentru telefonie VOIP) pe care am setat un cont de Alonia :)
- Skype

Părerea ta contează! Spune-mi ce crezi!