Navigate / search

Cine sunt?

Just me! Acum o mie de ani!
Just me! Acum o mie de ani!

Până de curând, publicasem pe această pagină o sumedenie de informații despre mine. Așa am simțit eu la început nevoia să spun cât mai multe, fără să îmi dau seama că nu contează ceea ce spui sau ceea ce ai fost, ci ceea ce faci și ceea ce ești.

Așa că voi lăsa în urmă trecutul meu jurnalistic. E foarte important pentru mine, dar aici pe blogul acesta vreau să conteze doar poveștile și informațiile bine dozate.

Vreau să vorbesc despre oameni, despre locuri, despre tradiții, despre călătorii. Și pentru că e bine să fii practic, vreau să îmbin plăcutul cu utilul, fie că voi vorbi despre locuri care merită vizitate sau despre restaurante unde merită să zăbovești.

În prezent lucrez pentru Radio România Cultural, astfel că poveștile de călătorie vor fi îmbinate cu impresiile pe care le adun de la diferite evenimente culturale și din întâlnirile cu diverși oameni minunați. Mi-am propus ca aici să fie locul unde cultura se îmbină cu călătoriile și unde putem vorbi amical despre locurile frumoase pe care le-am vizitat, despre cărțile pe care le iubim sau despre ultima piesă de teatru care ne-a impresionat.

Salutare tuturor! Numele meu este Dan Vasiliu și vreau să călătoresc! Vreau să descopăr cele 7 continente!

Sper că și voi!

P.S. – Toate comentariile de pe acest site sunt personale, nu implică și nu reprezintă în niciun fel punctul de vedere al companiei pentru care lucrez în prezent: Radio România!